Lediga tjänster

Betongarbetare

Vi söker Betongarbetare till vår fabrik i Skeppshult. I arbetet ingår ritningsläsning, formning, armering och gjutning av prefabricerade betongelement.

Erfarenhet av betongarbete och att läsa ritningar är meriterande men inte ett krav för att söka.

Vem är du?

Förutom din kompetens värdesätter vi dina personliga egenskaper. Du har ett prestigelöst och lösningsorienterat arbetssätt med en affärsmässig förståelse.

Du har ordningssinne och stor känsla för kvalité. Du ska ha lätt för att samarbeta i grupp och du är van att ta eget ansvar för din arbetsuppgift. Du är driven och praktiskt lagd.

Formsnickare

Vi söker Formsnickare till vår fabrik i Skeppshult. I arbetet ingår ritningsläsning och tillverkning av formar och formmaterial till vår dagliga produktion. Vi jobbar i huvudsak med plyfaskivor och trä. Erfarenhet av snickeri och ritningsläsning är meriterande.

Vem är du?

Förutom din kompetens värdesätter vi dina personliga egenskaper. Du är van att jobba självständigt och är händig och praktiskt lagd. Du är noggrann, flexibel och serviceinriktad. Du arbetar lika bra självständigt som i grupp och har ett intresse av att förbättra arbetsmetoder och processer.

Vill du veta mer om tjänsten ring Britt Stenberg, Tel. 070-345 46 18

Skicka in din ansökan via mail till britt@naijbygg.se

Välkommen med din ansökan!

Skicka in din ansökan till oss senast 2020-03-20